Smiješi li mu se Oscar?

Slavni šarmer u novoj ulozi! DiCaprio na setu s dobro poznatom fatalnom plavušom

Leonardo DiCaprio (FOTO: Getty) Leonardo DiCaprio (FOTO: Getty) 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Leonardo DiCaprio (FOTO: Getty) +0 Leonardo DiCaprio (Foto: Getty) Galerija

DiCaprio će u novome filmu glumiti jednoga ostarjelog glumca, a ulogu je dobila i njegova kolegica iz filma "Vuk s Wall Streeta" Margot Robbie.

Oskarovac Leonardo DiCaprio glumit će u novome filmu Quentina Tarantina čiju pozadinu čine događaji povezani s ubojstvima članova vođe komune "Family" Charlesa Mansona, no neće glumiti nedavno preminulog zločinca, piše Deadline.

Pogledaj i ovo PR NAJIŠČEKIVANIJI FILMSKI DOGAĐAJ LJETA Bilo jednom... u Hollywoodu

Leonardo DiCaprio (Foto: Getty) Leonardo DiCaprio (Foto: Getty) Foto: Getty

DiCapriova nova uloga u Tarantinovu filmu prva je nakon osvajanja Oscara za najboljega glavnog glumca u filmu "The Revenant". Ranije su slavni redatelj i poznati glumac surađivali 2012. na filmu "Django Unchained".

DiCaprio će u novome filmu glumiti jednoga ostarjelog glumca, dok će njegova kolegica iz filma"Vuk s Wall Streeta" Margot Robbie glumiti ubijenu glumicu Sharon Tate, tada trudnu suprugu redatelja Romana Polanskog.

Trenutačno se vode pregovori o tomu hoće li se DiCapriju u filmu pridružiti i Tom Cruise, a prethodni pregovori s Bradom Pittom navodno nisu bili uspješni. Po pisanju Varietyja, Tarantino je i slavnome Alu Pacinu ponudio ulogu u filmu koju je sam redatelj pisao specijalno za glumca. Potvrđeno je da će jedan od producenata biti David Heyman, producent filmova o Harryju Potteru.

Riječ je o devetome Tarantinovu filmu. Snimanje će započeti u ljeto 2018. godine u Los Angelesu, a film bi premijerno trebao biti prikazan na pedesetu godišnjicu ubojstva Sharon Tate i njezinih četvero prijatelja. Ubojstvo se dogodilo 9. kolovoza 1969. godine. (Hina)

Leonardo DiCaprio (FOTO: Getty) Leonardo DiCaprio (FOTO: Getty)
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene