Iznenadit ćete se

Leo otvorio Instagram – Evo što je prvo objavio!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Svi glavni igrači okupili su se na UN-ovu summit o klimatskim promjenama, a tamo se pojavio i slavni Leonardo DiCaprio.

Klimatske promjene ugrožavaju Zemlju, a plana B nema, poručuju svjetski lideri na summit o klimatskim promjenama kojim je počela Opća skupština UN-a. Za govornicom je bila i holivudska zvijezda, odnedavno UN-ov glasnik mira za klimu glumac Leonardo DiCaprio koji je već poznat kao gorljivi zagovornik zaštite okoliša.

Pogledaj i ovo Kelly Rohrbach i Leonardo DiCaprio - 3 pamtimo je i iz Baywatcha Nakon prekida s Leonardom DiCaprijom utjehu je pronašla u milijarderu, a njene nove fotografije otkrile su lijepe vijesti!

Slavni priznali kakav im je bio prvi poljubac

'Kao glumac, glumim, to radim za život. Igram izmišljene uloge koje često rješavaju izmišljene probleme. Vjerujem da  ljudska vrsta na isti način gleda na klimatske promjene, kao na nešto izmišljeno, pretvarajući se da klimatske promjene nisu stvarne i da će nekako nestati same od sebe', poručio je Leo.

Usput je otvorio i Instagarm profil, te je iskoristi priliku kako bi i svojim obožavateljima približio važnost govora o klimatskim promjenama. Zato je i njegova prva fotografija ona s glavnim tajnikom UN-a Ban Ki-Moonom.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene