Nova uloga?

ŠTO LI ĆE REĆI PUTIN? DiCaprio novi Vladimir Lenjin

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Najstariji ruski filmski studio navodno ima veliku želju ekranizirati važni povijesti period, a upravo Leonarda DiCapria vide u glavnoj ulozi.

Šuška se da je velika Ruska filmska kuća Lenfilm spremna za snimanje filma o velikom Ruskom revolucionaru Vladimiru Lenjinu. U glavnoj bi se ulozi mogao naći slavni ljepotan Leonardo DiCaprio koji je nedavno za German Welt am Sonntag izjavio kako ne bi imao ništa protiv da glumi Putina, Lenjina ili pak Rasputina.

Pogledaj i ovo Christian Bale (Foto: Screenshot) Majstor transformacije Opet nadmašio sam sebe: Drastične promjene izgleda njemu ne predstavljaju baš nikakav problem

Najstariji ruski filmski studio navodno ima veliku želju ekranizirati važni povijesti period, a upravo Lea vide u glavnoj ulozi.

'DiCapria često uspoređuju s Lenjinom u mladoj dobi. Imamo dovoljno ideja i sredstava kako bismo prikazali vrijeme Oktobarske revolucije', rekao je glasnogovornik Valery Karpov za Radio Baltic (RB). Također, ruski redatelj Vladimir Bortko izjavio je kako bi vrlo rado radio na tom filmu ukoliko bi ga Leonardo zamolio.

'DiCaprio je dobar umjetnik. On može odglumiti bilo koju ulogu, radio bih s njim kada bi me pozvao', rekao je.

Eto, ako ove godine ne osvojio Oscara, za ovo bi mogao. Nitko se ne želi zamjeriti Rusiji ni Putinu.
 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene