Zbog novog posla

POSAO ŽIVOTA Obitelj Boban seli iz Hrvatske

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zvonimir Boban imenovan je zamjenikom glavne tajnice Fife. Cijela obitelj seli u Zürich.

Pred obitelji Boban veliki je izazov. Kao što je bilo najavljeno bivši kapetan hrvatske reprezentacije Zvonimir Boban imenovan je zamjenikom glavne tajnice Fife, a bit će zadužen za razvoja nogometa i organizaciju natjecanja.

Pogledaj i ovo Zvonimir Boban i Leonarda Lončar opet zajedno! Ljubavna priča Leonarde i Zvonimira Bobana započela je davne 1989. godine, ona je zbog njega napustila karijeru: "Ja sam već tada htjela..."

Tako će se ova poznata obitelj priključiti sve većem broju ljudi koji odlaze iz Hrvatske. Njegovo imenovanje objavljeno je u ponedjeljak u sjedištu Fife u Zürichu. I dok će Boban bit šef sportskog odjela, iskusni pravnik Marco Villiger bit će zadužen za komercijalne i administrativne poslove.

Zavirite i pogledajte gdje odmaraju Srna i Modrić.

Kako svoje obaveze ne može obavljati iz Lijepe naše, novi posao znači i preseljenje u Zürich. Leonarda i Zvone tako će djecu upisati u tamošnju školu i život nastaviti u 'obećanoj zemlji'.

Nema sumnje da će Leonarda plijeniti pažnju tamošnjih medija baš kao što je to, svojim izgledom i modnim kombinacijama, činila u domovini. Obitelj s petero djeca zasigurno će uljepšati tamošnju društvenu scenu kojoj će se priključiti skoro.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene