glumica u strahu

Pobjegla pred vatrenom stihijom! Leona strepi za dom: "Ne mogu iskazati svoju tugu"

Leona Paraminski (FOTO: Instagram) Leona Paraminski (FOTO: Instagram) 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Leona Paraminski (FOTO: Instagram) +0 Leona Paraminski (FOTO: Instagram) Galerija

Leona Paraminski pobjegla je pred strašnim požarima koji su zahvatili Ameriku. Najavila je svoj dolazak u Hrvatsku, ali i otkrila da strepi za svoj američki dom.

Vatrena stihija ne posustaje. Amerika se i dalje bori protiv požara koji su zahvatili područje južne Kalifornije. Dramatičnoj situaciji posljednjih dana svjedočila je i naša glumica Leona Paraminski koja sa suprugom Tinom posljednjih godina živi u Santa Barbari. "U oblaku dima smo, pepeo je posvuda, ne može se disati. Situacija je ozbiljna", izjavila je glumica prije nekoliko dana za SHOWBUZZ.hr. A potvrda njezinih riječi ubrzo je nažalost i stigla.

Pogledaj i ovo A Martinez - 2 Prošla je 31 godina! Sjećate se fatalnog Cruza iz kultne "Sante Barbare"? Žene su za njegovu ljubav plaćale mise, a evo kako danas izgleda!

Leona Paraminski (FOTO: Instagram) Leona Paraminski (FOTO: Instagram)

Leona se oglasila na svom Instagramu i svoje pratitelje obavijestila da je zbog kaotične situacije morala napustiti svoj američki dom. Otkrila je i kako strepi što će biti s njim. "S golemom tugom napuštam Santa Barbaru, ali veselim se susretu s obitelji i prijateljima u Hrvatskoj. Nadam se da će naš dom biti čitav kada se vratimo iz Hrvatske! Imamo sreću što možemo na naš planirani put u Hrvatsku otići tri dana ranije. Evakuacija je krenula u nekim područjima Santa Barbare jako blizu nas. Mnogi su naši prijatelji već izgubili svoje domove. Neki su upravo evakuirani, i čekaju novosti! Ne mogu iskazati svoju golemu tugu. Šaljem svima pozitivne misli. Bravo za vatrogasce! Čine lavovski posao!" stoji u objavi pored fotografije koja prikazuje zabrinutu glumicu sa zaštitnom maskom preko lica.

 

A post shared by Leona Paraminski (@leonaparaminski) on

Riječi podrške uputili su joj brojni zabrinuti pratitelji. Podsjetimo, o stravičnim požarima koji haraju SAD-om oglasio se i naš glumac Goran Višnjić koji je na svom Instagramu objavio dramatičnu snimku požara u Los Angelesu u kojem živi s obitelji.

 

A post shared by Goran Visnjic (@goran_visnjic) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene