455883
455883
455883
455883
455883

RAZOTKRILA SCIJENTOLOGE Šokirala pričom o seksualnom i fizičkom zlostavljanju

  • , 04.11.2016., 12:55
  • Autor:
  • komentara

Bivša članica Scijentološke crkve otkrila je nasilno ponašanje 56-godišnjeg Davida Miscavigea.

 
 
 
 
Leah Remini (Foto: Getty Images)
Leah Remini (Foto: Getty Images)

Dokumenarni film američke glumice Leah Remini prikazat će kako scijentologija razara obitelji, ali će se dotaknuti i velikog poglavara Scijentološke crkve, Davida Miscavigea. Naime, Leah zna sve o kultu jer je i sama bila njegova članica od desete godine.

Leah Remini (Foto: Getty)

Bivša članica Scijentološke crkve u filmu će razotkriti grozne detalje ove prilično kontroverzne vjerske zajednice. Tako Leah otkriva nasilno ponašanje 56-godišnjeg Davida Miscavigea. ''Poglavar scijentologije upravo me prebio'', otkrio je jedan bivši član u filmu, dok drugi muškarac opisuje situaciju u kojoj ga je Miscavige počeo udarati po licu. U dirljivom segmentu filma o traumatičnom iskustvu s poglavarom, Remini je sve otkrila jedna žena. ''Imala sam 14 godina kada sam ušla u scijentologiju i imala sam šefa koji je bio 35 godina stariji i seksali smo se. Organizacija nije rekla mojoj majci, ni policiji. Svi su iz organizacije ignorirali cijelu stvar''.

Leah Remini (Foto: Getty)

U dokumentarcu su brojne osobe koje redom tvrde da su godinama trpjeli uvrede i nasilje. No, drugačiju priču ima glasnogovornik Scijentološke crkve. ''Željna pažnje zbog glumačke karijere u padu, Leah Remini mora nastaviti dalje sa svojim životom. Umjesto toga, ona zlokobno širi laži u vezi s Crkvom. Leah Remini postala je ono što je nekoć izjavila da ne želi postati, ogorčeni bivši član Scijentologije''.

Na kraju dokumentarca Leah poručuje: ''Borite se za svoju obitelj. Borite se za svoje kćerke, svoje sinove. Probudite se!''

 


 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se