455883
455883
455883
455883
455883

RAZOTKRILA SCIJENTOLOGE Šokirala pričom o seksualnom i fizičkom zlostavljanju

  • , 04.11.2016., 12:55
  • Autor:
  • komentara

Bivša članica Scijentološke crkve otkrila je nasilno ponašanje 56-godišnjeg Davida Miscavigea.

 
 
 
 
 
Leah Remini (Foto: Getty Images)
Leah Remini (Foto: Getty Images)

Dokumenarni film američke glumice Leah Remini prikazat će kako scijentologija razara obitelji, ali će se dotaknuti i velikog poglavara Scijentološke crkve, Davida Miscavigea. Naime, Leah zna sve o kultu jer je i sama bila njegova članica od desete godine.

Leah Remini (Foto: Getty)

Bivša članica Scijentološke crkve u filmu će razotkriti grozne detalje ove prilično kontroverzne vjerske zajednice. Tako Leah otkriva nasilno ponašanje 56-godišnjeg Davida Miscavigea. ''Poglavar scijentologije upravo me prebio'', otkrio je jedan bivši član u filmu, dok drugi muškarac opisuje situaciju u kojoj ga je Miscavige počeo udarati po licu. U dirljivom segmentu filma o traumatičnom iskustvu s poglavarom, Remini je sve otkrila jedna žena. ''Imala sam 14 godina kada sam ušla u scijentologiju i imala sam šefa koji je bio 35 godina stariji i seksali smo se. Organizacija nije rekla mojoj majci, ni policiji. Svi su iz organizacije ignorirali cijelu stvar''.

Leah Remini (Foto: Getty)

U dokumentarcu su brojne osobe koje redom tvrde da su godinama trpjeli uvrede i nasilje. No, drugačiju priču ima glasnogovornik Scijentološke crkve. ''Željna pažnje zbog glumačke karijere u padu, Leah Remini mora nastaviti dalje sa svojim životom. Umjesto toga, ona zlokobno širi laži u vezi s Crkvom. Leah Remini postala je ono što je nekoć izjavila da ne želi postati, ogorčeni bivši član Scijentologije''.

Na kraju dokumentarca Leah poručuje: ''Borite se za svoju obitelj. Borite se za svoje kćerke, svoje sinove. Probudite se!''

 


 DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se