Sjećate se njih?

Zajedno nakon 24 godine: Evo kako danas izgledaju Larry i Balki

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Larry i Balki i dalje su nevjerojatno zabavni.

Humoristična serija ''Potpuni stranci'' stekla je rekordnom brzinom veliku slavu zahvaljujući Balkiju i Larryju. Bronson Pinchot, odnosno komični Balki Bartokomousu koji je rođen na grčkom otoku Myposu na kojem je živio kao pastir sa svojim ovcama i koji kasnije odluči posjetiti svog rođaka Larryja Appletona, glumca Marka Linn-Bakeras s kojim kasnije počne živjeti zajedno.

Pogledaj i ovo PR nova horor misterija ‘Netko kuca na vrata kolibe’: Hoćete li žrtvovati voljenu osobu kako bi spasili čovječanstvo?

Serija se emitirala sve do 1993., a Bronsona i Marka obilježile su upravo te uloge. Iako su već prošle 24 godine od prikazivanja tog popularnog sitcoma, Larry i Balki opet su se ujednili. Zajedno su gostovali na radiju za Lite FM gdje su se prisjetili starih i zabavnih dana tijekom snimanja serije, piše Daily Mail.

Smijeha i zabave nije nedostajalao, a glumci su čak dovršavali jedno drugome rečenice kao da nije prošlo toliko godina od njihovog zajedničkog druženja. ''Čitamo misli jedno drugome'', rekao je Bronson.

''Oboje smo imali iste stavove o tome što je smiješno'', dopunio je Mark. Genijalan duo obećao je snimiti svoj ''ples radosti'' kada poduzmu određene mjere zaštite. ''Trebat ćemo štitnike za ruke i koljena'', zaključio je Mark.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene