Nove opasnosti

'Larin izbor': Dinko i Jakov mogli bi provesti život u zatvoru!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U novoj epizodi serije 'Larin izbor' Dinko i Jakov našli su se u novim opasnostima, a Lara se sve teže nosi sa situacijom.

Nikol i Mate izjavljuju jedno drugom ljubav, uzbuđeni radi skorog vjenčanja. Laru zbog toga uhvati melankolija, ne prestaje misliti na Jakova.

Pogledaj i ovo showbuzz Kakav kraj! Glumice u suzama: Snimljena zadnja scena 'Larinog izbora'!

I dok on također čezne za njom, a Nikša za Karmen, u ovoj epizodi serije 'Larin izbor' Iman uspijeva od oca ukrasti ključ i pronaći Karmen. Ona želi napisati pismo Nikši te moli Iman da ga pošalje. Vjera otkriva da se Alen vratio kako bi ispunio Lucijanovu želju i izdao bjegunce.

>> 'Larin izbor': Iman primjećuje da se nešto događa između Aishe i Dinka

Shrvana shvaća da Alen mora pristati na njegovu ucjenu, od Leile i Lare saznati lokaciju Dinka i Jakova, jer će u protivnom u zatvoru dočekati kraj života. Vjera povjeri Leili da je Alen u problemima.

Jakov pokušava urazumiti brata, a Iman sestru. Međutim Dinko i Aisha ne obaziru se na njihova upozorenja. Dinko poljubi Aishu i premda se ona nakratko prepusti, shvati da je to što radi nedopustivo. On ne odustaje već se dotjera i unatoč Nikšinom i Jakovljevom protivljenju, nastavlja sa zavođenjem. Nakon njegovih ljubavnih izljeva, dolazi do nesporazuma.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene