'Može vas biti sram'

LANA KLINGOR U OBRAČUNU SA SUSJEDIMA 'Može vas biti sram'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Lana Klingor Mihić poslala jasnu poruku susjedima. Čini se da joj je uistinu dozlogrdilo.

Djeca su djeca, ona se smiju, plaču, igraju, viču, pjevaju... Ipak nekim ljudima to strašno smeta i ne ustručavaju se pozvoniti na vrata u rano jutro kako bi upozorili roditelje te iste djece kako više ne mogu slušati njihovo pjevanje. Upravo to dogodilo se Lani Klingor Mihić.

Pogledaj i ovo Lana Klingor Mihić samo opušteno Lana Klingor svoje pratitelje nasmijala priznanjem da radi ono što i mnoge druge žene: "Život je prekratak"

Da se dogodilo nekom drugom, a sigurno se događa, sve bi prošlo nezapaženo, ali dogodilo se Lani, a ona je svoje neugodno iskustvo odlučila opisati na Facebooku. Njezin post komentirala je i Žanamari Lalić koja je i sama majka. 'Kad dobiješ dijete shvatiš i tko su ti prijatelji'.

Pogledajte reakcije na Lanin viralni post

Evo što je Lana poručila svojim susjedima,

'Dragi susjedi (cura i dečko/muž i žena), čestitam vam što ste jutros u 8:45 pozvonili na vrata našeg stana, jako uzrujani jer vam je nepodnošljivo slušati djecu koja pjevaju "bratec Martin" i lupaju nogama. I citiram: "stalno pjevaju, čujemo vas i pozivamo vas na kavu jednog po jednog da čujete kako to lupa". U jednom trenutku, budući da smo se svi jutros probudili oko 8:15, sam mislila da sanjam pa sam čak pred njih stala u gaćama i bez grudnjaka. Od 7 dana u tjednu eventualno, kažem eventualno, imamo dva dana da smo u miru, svi zajedno. Obično radimo i subotom pa djecu čuvaju naši roditelji. I sad mi recite, što bih trebala u nedjelju? Reci djeci da šute jer ispod nas živi par od cca 30ak godina bez djece? Bi li trebala pozvoniti susjedu koji se u isto vrijeme kad i ja sprema na posao i kašlje u kupaoni svako jutro do te mjere da se meni smuči jer se siroti davi pa ga vuče na povraćanje? Bi li trebala pozvoniti obitelji koja ima malo djete koje toliko urla svako jutro kad odlazi u vrtić k'o da ga kolju u vrtiću pa ima traume od odlaska u isti? Bi li trebala zvoniti roditeljima djece koja se loptaju iza zgrade i svaki drugi udarac završi u mom autu? Ne, ne bih niti mi je palo na pamet. Moje drage susjede smeta što moja djeca pjevaju!!! Može vas biti sram! Razumjela bih da slušate neki oblik obiteljskog nasilja gdje se muž i žena tuku, gdje maltretiraju djecu Itd, ali za OVO zbog čega ste mi pozvonili vas može biti sram. I za kraj, jedna digresija, bratec Martin jutros uopće nismo pjevali. Slijedeći put kad mi pozvonite na vrata ću vam pozvat policiju zbog uznemiravanja. Želim vam ugodnu nedjelju'.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene