443611
443611
443611
443611
443611

Lana Jurčević postala zaštitno lice HZZ-a i pomoći će vam da pronađete posao

  • , 17.07.2016., 21:16
  • Autor:
  • komentara

Lana Jurčević postala je zaštitno lice projekta Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, s kojim je napravila zanimljivu suradnju.

 
 
 
 
Lana Jurčević u spotu 'Za sve je kriv Zavod' (Screenshot: YouTube)
Lana Jurčević u spotu 'Za sve je kriv Zavod' (Screenshot: YouTube)

Poznata hrvatska pjevačica Lana Jurčević snimila je promotivni spot u suradnji s HZZ-om pod nazivom 'Za sve je kriv Zavod', a protagonisti spota su, naravno sama Lana i konobar koji radi u osunčanom baru, okružen mladim atraktivnim djevojkama i zavidnim mladićima.

Konobar na opasku da ima 'tako kul posao', odgovara spomenutim sloganom - 'Za sve je kriv Zavod'.

Pogledajte spot.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se