Party s Lanom

'Bilo je razbijenih mobitela, ostavljenih štikli...'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

'Ova me pjesma motivirala da više izlazim', priznala je Lana Jurčević na promociji svoje pjesme 'Noć bez granica' u 'Glazbenom showu Dalibora Petka'.

Lana Jurčević pokazala je kako voli tulumariti i nakon nedavnog koncerta u Stuttgartu gdje se zabavljala s dečkima iz grupe Connect. 'Bilo je razbijenih mobitela, ostavljenih štikli u garderobi i još nakon toga deset sati vožnje u kombiju po povratku. Ali super smo se zabavili', rekla je pjevačica, kojoj su se u emisiju na Narodnom radiju javili Jura i Dragi iz Connecta.

Pogledaj i ovo Luka Nižetić i Faris Pinjo kao Lana Jurčević, TLZP nešto je tu čudno Luka Nižetić i Lana Jurčević ponovno zajedno, ali što se njoj dogodilo? "Ma, vidi ti tu ljepoticu!"

'Toliko je često u našem studiju da već ima bistu na terminalu ispred moje zgrade', rekao je Dragi, a Jura dometnuo da im se nikad nije postavila kao stroga šefica. 'Postala sam milo dijete i prepustila se njihovim čarobnim rukama', rekla je Lana. 'Voljela bih da Noć bez granica postane himna izlazaka i društva. Osobno sam lajkala oko 1000 fotografija na Instagramu, koji su imali hashtag naslov pjesme', izjavila je pjevačica kazavši da je u dobrom životnom periodu.

Ona ima najposjećeniji Instagram profil od svih hrvatskih zvijezda

'Više nemam strah hoće li neka pjesma proći ili ne. Moje srce kuca za to, želim raditi mjuzu zbog koje osjećam ekstazu na pozornici. Hoću dinamične, energične i melodične pjesme. Više se ne bojim biti dovoljno moderna, zbog zemlje u kojoj živim i ukusa koji ovdje prevladavaju', rekla je.

Lana je otkrila i gdje ona sama povlači granicu. 'U ćevapima nemam, a broj pića u noćnom izlasku završi na 4,5. Što se tiče cijene torbe, reći ću da sam skromna djevojka, ali zato nema tako visokih štkli koje ja ne bih mogla obuti', rekla je. U ljubavi je također postavila granice. 'Na prvom spoju nema pusica. Gušt je da to traje i da je neizvjesnost što duža', rekla je pjevačica odredivši granicu za svog potencijalnog izabranika. On mora imati između 25 i 37 godina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene