458120
458120
458120
458120
458120

JAKO PRLJAVO ''Ne pitajte što sam radila''

  • , 24.11.2016., 10:56
  • Autor:
  • komentara

Video je pregledan čak 28 tisuća puta.

 
 
 
 
Lana Jurčević (Foto: Instagram)
Lana Jurčević (Foto: Instagram)

Pjevačici Lani Jurčević nikada nije dosadno. Uz brojne pjevačke gaže i sudjelovanje na showu Tvoje lice zvuči poznato, lijepa Lana pronašla je i vremena za druženje s dečkima iz Vatrogasne postrojbe Zagreb. Da nije riječ o običnom druženju, dokaz je njezin video u kojem vidno ''zmazana'' Lana priča kako je uspjela napraviti dar-mar.

Lana Jurčević (Screnshoot: Facebook)

''Ne pitajte što sam radila. Malo sam 'gorila', Vidjet ćete uskoro'', napisala je Lana. Video je u kratkom vremenu oduševio njezine obožavatelje. Prikazan je čak 28 tisuće puta.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se