Krenula nagađanja

Čekaju ga dugi mjeseci napornog oporavka, ali ona će biti uz njega cijelo vrijeme

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bivša NBA-zvijezda Lamar Odom došao je svijesti tri dana nakon što je pronađen u bordelu u američkoj saveznoj državi Nevada, ali sada tek predstoji prava borba.

Iako je moglo završiti tragično, Lamar Odom se ipak provukao kroz ušicu igle. Liječnici su potvrdili kako je izvan životne opasnosti, ali očekuju ga mjeseci naporne rehabilitacije. Isto tako, liječni su objasnili članovima njegove obitelji kako će neka oštećenja ne njegovim organima ostati trajna.

Pogledaj i ovo showbuzz Tuga pregolema Bivši suprug slavne reality sestre otvorio dušu i ispričao sve o velikoj tragediji od koje se i danas oporavlja

Evo zašto je Khloe Kardashian omiljena pripadnica svog obiteljskog klana

Kako javlja 'TMZ' Khloe Kardashian ni u jednom trenutnku nije napuštala Lamarovu sobu i bili je tamo kada je napokon došao k svijesti. Khloe je obećala kako će ostati uz Lamara bez obzira na to koliko oporavak bude trajao i učinit će sve što je u njenoj moći da mu što više pomogne. Iako već neko vrijeme ne žive zajedno, njihov brak, barem na papiru još nije gotov. Sudac koji je vodio brakorazvodnu parnicu još uvijek nije potpisao dokumente.

'Ona nije ni sjena onog kako je nekad izgledala, iscrpljena je'

Jasno, već su krenula nagađanja oko toga što će se dalje događati između Lamara i Khloe. Oni 'upućenj' tvrde kako su još uvijek zaljubljeni jedno u drugo. Sigurno je da je to sada posljednja stvar o kojoj razmišljaju. Jedino je važno da se NBA zvijezda što bolje oporavi.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene