Novi početak

GOTOVO JE S POROCIMA Nakon razvoda posrnula zvijezda završila u klinici

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bivša NBA zvijezda odlučila je okrenuti novu stranicu u svom životu.

Nakon što je i službeno okončan razvod Lamara Odoma i Khloe Kardashian, bivša NBA zvijezda odlučila je okrenuti novu stranicu u svom životu i riješiti se poroka.

Pogledaj i ovo Khloe Kardashian - 1 skrivala grudi kosom Blicevi fotoaparata razotkrili situaciju ispod prozirne haljine najpristojnije slavne sestre, no ovaj put se prikazala u drugačijem svjetlu

Lamar se, kako pišu svjetski mediji, dobrovoljno prijavio u kalifornijsku kliniku za liječenje ovisnosti. Na ovaj potez odlučio se gotovo godinu dana nakon što je zamalo izgubio život zbog predoziranja opijatima u javnoj kući u Nevadi. Dva tjedna Odom je proveo u komi, a uz njega je cijelo vrijeme bila sada već bivša supruga Khloe Kardashian.

"Otišao je i dalje pazeći da ostaje čist i na pravom putu. To je nešto što je sam odlučio. Učinio je to zbog svoje djece i zbog želje da se ponovno osjeća potpuno. Želi pobjeći od svega i svjež i bez poroka započeti novu godinu", rekao je izvor za US Weekly.

Nadamo se da će se ovog puta uspjeti oduprijeti razuzdanim zabavama i striptiz klubovima koji su ga doveli do ruba propasti.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene