U PAKLU DROGE

Konačno priznao: "Žalim zbog višestrukih afera"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Lamar Odom kaje se zbog svoje burne prošlosti.

Lamar Odom, 37-godišnji košarkaš, progovorio je o detaljima iz svoje burne prošlosti zbog koje je prokockao brak, ali i karijeru. U najnovijem intervjuu opisao je što se točno dogodilo onog dana kada je pronađen u nesvjesti na podu jednog bordela.''Bio sam sam kod kuće i bilo mi je dosadno. Htio sam izaći i zabaviti se. Sjećam se da sam možda popio malo kako bih podigao raspoloženje, ali da li sam bio na drogama ili pijan? Ni slučajno. Sjećam se da sam ležao u krevetu sa dvije žene i da sam zaspao. To je sve. Kada sam se četiri dana kasnije probudio, pokušavao sam izvući cijevčice iz usta'', ispričao je Lamar.

Pogledaj i ovo Lamar Odom (Foto: Profimedia) Iz krajnosti u krajnost Ovisnost i prostitutke su prošlost: Spavao je s 2000 žena, a sad apstinira od seksa prije novog braka

 

Preživio je 2 moždana udara i dva infrakta. Njegov brak s poznatom starletom Khloe Kardashian tada je bio praktički gotov, no ona je čitavo vrijeme oporavka bila uz njega, iako je već bila ludo zaljubljena u košarkaša Tristana Thompsona.Službeno su se razveli u listopadu prošle godine, a Lamar tek sada priznaje da mu je žao zbog svega što je priuštio Khloe. Preljubi ovisnost o kakainu jednostavno su bili previše za lijepu Khloe. "Ako zbog nečega žalim, žalim zbog višestrukih afera koje sam imao tijekom našeg braka. Volio bih da sam držao penis u hlačama", izjavio je Lamar, piše Us Weekly. "Neko vrijeme sam to skrivao, ali jednom me uhvatila i bila je jako razočarana. I ja sam bio razočaran. Najtužnije od svega je to što ne znam da li sam bio razočaran zbog toga što sam se drogirao ili zato što me ona uhvatila", priznao je.

Lamar kaže kako se sve pogoršalo kada je Khloe odlučila prekinuti s njim. "Nije bilo dobro. Nisam pokušavao popraviti svoj brak, samo sam htio biti nadrogiran. U tom trenu moj se život vrtio oko droge", otkrio je Lamar koji tvrdi kako se više ne drogira.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene