zaposlenici dobili otkaz!

Pokušavali ga fotografirati dok se borio za život, podatke iz kartona htjeli prodavati

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Slučaj bivše NBA zvijezde intrigira javnost. U krvi mu je pronađen kokain, a zaposlenici bolnice u Las Vegasu dobili su otkaz zbog kršenja Odomove privatnosti.

Slučaj Lamara Odoma i dalje intrigira javnost. Objavljeni su rezultati njegovog testiranja krvi i ispada da je u krvi zaista imao kokain. Vijest nije iznenadila nikoga, budući da je zbog orgijanja i droge Lamar i završio u bolnici.

Pogledaj i ovo showbuzz probleme treba riješiti Prekinula medijsku šutnju i prvi put progovorila o budućnosti s Lamarom!

Lamar Odom hitno operiran, samo Khloe smije s njim provoditi vrijeme

Vijesti su dosta brzo obišle javnost, zahvaljujući zaposlenicima bolnice u Las Vegasu. Njihov brzi jezik koštao ih je posla, budući da su oni koji su pričali o Lamarovom slučaju dobili otkaz. Neki od zaposlenika bolnice pokušavali su Lamara fotografirati dok je ležao u komi, dok su neki drugi pokušavali otvoriti njegov karton.

Ni kriva ni dužna mogla bi završiti na sudu zbog Odomovog duga u bordelu

Glasnogovornik bolnice u Las Vegasu potvrdio je da su neki od zaposlenika dobili otkaz, dodavši da uprava bolnice poštuje sva pravila o privatnosti bolesnika. Lamar se trenutno nalazi na liječenju u Los Angelesu, gdje je 24 sata pod nadzorom zaštitara.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene