Puna riječi hvale

Ne samo da je osvojio US Open, već je Čilić 'osvojio' i (buduću) punicu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Majka djevojke tenisača Marina Čilića puna je riječi hvale za odabranika svoje kćeri...

Pobjednik US Opena Marin Čilić glavna je tema svih medija u Hrvatskoj, ali i svijetu, a na njegov su uspjeh ponosni njegova obitelj, prijatelji, sumještani, djevojka, ali što je najvažnije i - (buduća) punica! A to je gotovo jednak uspjeh kao i osvajanje US Opena.

Pogledaj i ovo Vjenčali se Marin Čilić i Kristina Milković (FOTO: Grgo Jelavic/PIXSELL) pristižu čestitke Marin Čilić i lijepa supruga Kristina na novoj zajedničkoj fotki blistaju od sreće, a jasno je i zašto

I oni su gledali pobjedu Marina Čilića – slavni na tribinama!

'Velika sam ljubiteljica sporta, a otkad sam upoznala Marina, tenis mi je na prvome mjestu. Tp mi je omiljeni sport, a Marin omiljeni sportaš. Divan je dečko, ljubazan, jednostavan, a kada bih trebala izdvojiti jednu osobinu kojom se ističe od svih ljudi koje poznajem, definitivno bi to bila njegova skromnost kojom me zapravo i oduševio. Jednostavno ga morate voljeti', rekla je Draga Milković, majka Marinove dugogodišnje djevojke Kristine, za Story.

Marin i Kristina u vezi su od 2009., a on se često šali da je ona njegova privatna psihologinja jer je Kristina diplomirala politologiju i psihologiju. Njihovu vezu odobrava i Kristinina mama.

'Znam da bi Marin mojoj kćeri skinuo zvijezdu s neba da treba, a meni kao majci to je najvažnije. To je ljubav, jednostavno rečeno. Iako su mladi, točno znaju u kojem smjeru žele da ide njihov život, a to me čini zadovoljnom i ponosnom', rekla je ponosna Draga za Story.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene