NOVO LICE

IZOPERIRALA SE LADY GAGA ''Očito je radila neke zahvate''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Društvene mreže gore zbog novog izgleda Lady Gage.

Nakon što je Lady Gaga izvela svoju nastup u showu X Factor gledatelji su se na slavnu pjevačicu obrušili putem društvenih mreža. Na Twitteru je pokrenuta žestoka rasprava je li pjevačica operirala nos ili je imala neke druge estetske zahvate budući da uopće nije sličila na sebe.

Pogledaj i ovo In Magazin: Zvijezde i vršnjačko nasilje - 8 Preko trnja do zvijezda! Brojne zvijezde u svojim najranijim godinama borile su se sa zlostavljanjem vršnjaka, no bolna iskustva oblikovala su ih kao umjetnike!

Umjesto da je na svoj račun dobila pohvale za izvedbu pjesme 'Milion Reasons', 30-godišnja pjevačica je dobila pljusku zbog svog neprepoznatljivog izgleda.  

Jedan gledatelj ju je čak nazvao varalicom. ''Kako je moguće da je to Lady Gaga? Ima potpuno drugačije lice.Tko je ova varalica? '', Zar nećemo ništa reći o novom licu Lady Gage? Očito je radila neke zahvate. Ili mi se samo čini?'', Je li Lady Gaga je učinila nešto s lice da izgleda potpuno drugačije?'',''Lady Gaga ima novo lice..opet'', neki su komentara na račun izgleda ove kontroverzne pjevačice. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene