UHVAĆENI NA DJELU

Procurila fotka: Lady Gaga u zagrljaju poznatog glumca

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Njihova zajednička fotka proširila se društvenim mrežama.

Lady Gaga i Bradly Cooper posljednih dana provode dosta vremena zajedno. Razlog tome je snimanje filma "A Star Is Born". U javnost je tako procurila i njihova prva zajednička fotografija. ''Uhvaćeni'' su na setu dok su snimali vruću scenu. Na fotki se tako vidi kako se njih dvoje ljube na motoru.

Pogledaj i ovo Lady Gaga i Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Što će tu biti? O njihovoj se ljubavi šuška mjesecima, a nakon što su prekinuli sa svojim partnerima opet ćemo ih gledati skupa?

"Uzbuđena sam što u svom prvom filmu glumim s nekim koga mogu zvati prijateljem. Oduvijek sam željela biti glumica na velikom platnu. Priča filma ''A Star Is Born'' je posebna i zahvalna sam Bradleyju što mi je omogućio da ostvarim svoj san", napisala je Gaga na svom Instagram profilu.

 

A post shared by xoxo, Gaga (@ladygaga) on

Iako su Lady Gaga i Cooper ljubavnici u filmu, u privatnom žvotu ih ne veže ništa osim čistog prijateljstva. Podsjetimo, Bradley je nedavno dobio dijete s predivnom Irinom Shayk, a Lady Gaga je u vezi sa svojim agentom Christianom Carinom.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene