Pogledajte malo bolje

Detalj koji je svima promaknuo – sve sakrila šminkom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kontroverzna se Gaga odlučila za dodjelu praviti da je prava fina dama i da ima aristokratski čistu put.

Lady Gaga na dodijeli nagrade Zlatni globus bila je u centru pažnje zbog pogleda Leonarda DiCapria i nitko nije primijetio da nešto nedostaje.

Pogledaj i ovo Lady GaGa (Foto: Profimedia) Neočekivano! Zlatni globusi pomrsili račune Lady Gagi, priznanje pripalo drugoj kolegici, slavio film ''Bohemian Rhapsody''

No, kontroverzna se Gaga odlučila za dodjelu praviti da je prava fina dama i da ima aristokratski čistu put. Šminkom je sakrila sve tetovaže na gornjem dijelu tijela, a za to je bilo potrebno puno posla budući da tetovaža ima dosta.

Naravno, promjenu će uočiti samo najstrastveniji fanovi, dok običnim smrtnicima to nije uopće bitno. Zašto je to Gaga napravila, nije se izjasnila. Zna se samo da se za pomoć obratila make-up umjetniku Miku Mekashu koji je radio maske za seriju American Horror Story i Mad Max: Fury Road.

Najbitnije je možda opet pogledati neprocjenjivu reakciju Leonarda DiCapria kada je Gaga prošla uz njega. Kasnije je rekao da je taj izraz napravio jer nije znao 'što' (ne tko!) prolazi uz njega. Eh, Leo, da nisi takav frajer ne bismo ti oprostili.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene