Posljedica silovanja

OTVORILA DUŠU "Imam psihički poremećaj koji sam godinama skrivala"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Tajnu o svom zdravstvenom stanju čuvala je dugih 7 godina.

Nakon dugih sedam godina Lady Gaga odlučila je konačno javno priznati da boluje od PTSP-a. Pjevačica je surovu istinu otkrila tijekom gostovanja u emisiji "Today", a psihički poremećaj od kojeg pati posljedica je silovanja koje je doživjela sa 19 godina.

Pogledaj i ovo Lady Gaga - 6 brzinska transformacija! Lady Gaga na Oscarima priskočila u pomoć čovjeku u nevolji, a onda iznenadila neočekivanim izgledom na pozornici!

"Patim od PTSP-a. To nikada nikome nisam prije otkrila" kazala je pjevačica i otkrila da su joj u izlječenju najviše pomogli dobrota koju su joj iskazali doktori, obitelj i prijatelji.

"Oni su mi spasili život. Tražila sam načine za izlječenje i shvatila da je dobrota najbolji način", ispričala je Gaga tijekom posjete centru u kojem žive LGBT osobe koje su ostale bez krova nad glavom.

"Ova djeca nisu samo beskućnici niti su samo osobe u stanju socijalne potrebe. Mnogi od njih pretrpjeli su traume i na neki način su odbačeni. Ja nisam ništa bolja niti gora od njih i svi smo mi u ovome zajedno", poručila je Lady Gaga koja je godinama krila da je silovana jer nije htjela da je to obilježava.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene