Novi Gagin spot

POTRESNI VIDEO 'Dok se isto ne dogodi tebi' – za sve one koji pate

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Uz sve nasilje koje se trenutno događa u svijetu, pjevačica Lady Gaga odlučila je poslati snažnu poruku.

Lady Gaga je uvijek imala potrebu jasno izraziti što osjeća i što misli, a novi spot za pjesmu 'Till It Happens To You' izašla je u najboljem mogućem trenu. S obzirom na problem s izbjeglicama, ratove u siriji, nasilje u školama... Gaga je posvetila pjesmu snima onima koji proživljavaju bilo kakav oblik nasilja.

Pogledaj i ovo Lady Gaga - 6 brzinska transformacija! Lady Gaga na Oscarima priskočila u pomoć čovjeku u nevolji, a onda iznenadila neočekivanim izgledom na pozornici!

Unovčile tijela: Počele su kao striptizete, danas su svjetski poznate

Pjevačica je za novi spot surađivala s redateljicom Catherine Hardwicke koja je radila na filmskoj uspješnici Sumrak saga. 'Nadam se da će ovo sirovo i iskreno portretiranje poslati jasnu poruku da je potrebno podržavati ove hrabre ljude', rekla je Catherine o novom spotu.

'Till It Happens To You' (hrv. Dok se isto ne dogodi tebi) prvi  je Gagin singl u 2015. Godini, a pjesma je nstala za potrebe dokumentarca "The Hunting Ground" koji govori o žrtvama silovanja u studentskim domovima u SAD-u. Prihod od prodaje ove pjesme namijenjen je upravo organizacijama koje se bore za pomoć žrtvama seksualnog nasilja.

'Pjesma 'Dok se isto ne dogodi tebi' posvećena je svima ljudima diljem svijeta koji pate. Nadamo se da ćete osjetiti ljubav i solidarnost te da će svi oni koji pate pronaći mir. Važno je znate da niste sami', poručila je Gaga putem Twittera.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene