Kome treba grudnjak...

Hvalila se torbicom, a nije primijetila da je nešto IZVIRILO... iz majice!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Majica zanimljivog izreza otkrila je poprsje pop zvijezde...

Lady Gaga voli s obožavateljima dijeliti svakodnevne događaje u svome životu. Uglavnom su tu fotografije njezinog najdražeg ljubimca, psića Asije, no ponekad se tu nađe i neka pikantnija fotografija.

Pogledaj i ovo showbuzz Sretnik Ovaj dečko iz Mostara zaveo je Lady Gagu!

Upravo je jedna takva fotografija razveselila sve koji zvijezdu prate na društvenim mrežama. Naime, iako se hvalila torbicom, fotografirana je iz kuta iz kojeg se jasno vide grudi slavne pjevačice.

Ispod fotografije objasnila je da avionom leti u The Yellowstone Club slušati predavanje Jeffa Koonsa. Gaga inače radi na svom novom spotu za pjesmu 'Do what you want', ali ne teče sve glatko.

Naime, spot se nalazi na tankom ledu jer je redatelj spota Terry Richardson bio optužen za seksualno zlostavljanje svojih modela. Djevojke su odlučile progovoriti o stvarima koje im je Terry radio te je sada to utjecalo na objavljivanje spota slavne pjevačice u kojem se Richardson i osobno pojavljuje.

VIDEO Gaga ne želi da vidite njezin novi spot!

Naravno, Richardson je demantirao sve optužbe.

Pri stvaranju pjesme i spota Gaga je surađivala i s R. Kellyjem koji je 2002. Godine bio upleten u pedofilski skandal. Optužen je po 21 točki optužnice za seksualni odnošaj s 14-godišnjom djevojčicom. Optužnica je naknadno prepravljena te je Kelly optužen za upotrebu djeteta u pornografske svrhe.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene