Čestitamo Kylie!

Stiže prinova: Trudna je najmlađa sestra obitelji Kardashian

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Najmlađa sestra obitelji Kardashian, Kylie Jenner je trudna, a otac je repper Travis Scott.

Dva izvora bliska obitelji Kardashian objavila su kako je 20-godišnja Kylie Jenner trudna, a američki mediji pišu kako je otac rapper Travis Scott s kojim je u vezi od travnja ove godine.

Pogledaj i ovo Kylie Jenner i Travis Scott (Foto: Profimedia) Nitko nije vjerovao u njih Nakon prve zajedničke večeri krenula je s njim na turneju, a za mjesec dana bila je trudna

Kao teta ima već dosta iskustva s djecom - njena sestra Kim ima dvoje djece, sestra Kourtney troje te brat Rob jednu kći, a često je provodila vrijeme i sa sinom repera Tyge dok je par bio u vezi. Par je, naime, bio u vezi nekoliko godina. U siječnju 2016. prilikom emitiranja epizode reality showa "Keeping up with the Kardashians" Tyga je tražio savjet njezinog oca pitajući koja je prikladna dob za imati djecu, a on ga je savjetovao da su tridesete dobra dob.

"Osjećam da je to kasno", izjavila je tada Kylie Jenner i dodala: "Svaka psihologinja mi je rekla da ću imati samo dvoje djece."

Kyle Jenner trenutno glumi u vlastitom reality showu, "Life of Kylie". Novosti o trudnoći brzo su se proširile internetom. Neki smatraju kako je vrijeme za trudnoću idealno budući da se ovaj vikend obilježava 10. obljetnica obiteljskog reality showa, piše CNN

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene