Ozbiljni u neozbiljnosti

KvARTovski demo bendovi stižu na Prečko fest!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Svi poklonici demo scene moći će tako u subotu 14. lipnja od 18sati na igralištu OŠ Prečko uživati u zvucima najboljih zagrebačkih neafirmiranih bendova.

Robija Hrvata, ČudNoReĐe, Mnogi Drugi, Razlika, K'o Zmaj, TarzanPanter i Ministrastvo napada. Bendovi su to koji će u sklopu Prečko festa nastupiti na posljednjem ovogodišnjem koncertu koji se održava u sklopu projekta ‘KvARTovski demo bendovi 2014.’

Svi poklonici demo scene moći će tako u subotu 14. lipnja od 18sati na igralištu OŠ Prečko uživati u zvucima najboljih zagrebačkih neafirmiranih bendova koji sviraju rock. Bend koji će se po prvi puta predstaviti na koncertu KvARTure je Robija Hrvata, a koji do sada, iako su demo bend, imaju više od 300 autorskih pjesama.

Glazbenici okupljeni u bend ČudNoReĐe za sebe kažu da zvuče kao da “šansonjer na speedu pokušava izvesti cabaret-točku”, dok u biografiji benda Mnogi drugi piše kako su “vrlo ozbiljni u svojoj neozbiljnosti. Najrađe sviraju po krovovima! “Na zadnjem KvARTovskom koncertu predstavit će se i Ministarstvo napada, a riječ je o bendu koji je prema glasovima publike, ovogodišnji pobjednik HGF-a.

Dečki poručuju: Sve je u redu, mama, baš kao svakoga dana'

Iako je riječ o posljednjem koncertu u sklopu ovogodišnje KvARTure, najbolji bendovi imat će priliku nastupiti i na festivalu “Bundek fest 2014.” i Trgu bana Jelačića u sklopu Adventa u Zagrebu. Svi bendovi koji su nastupili na koncertima bit će snimljeni i zastupljeni na glazbeno-dokumentarnom filmu “KvARTovski demo bendovi 2014”. U ovom je projektu sudjelovalo pet zagrebačkih centara za kulturu: Centar za kulturu i informacije Maksimir, Centar mladih Ribnjak, Centar za kulturu Trešnjevka, Centar za kulturu Pučkog otvorenog učilišta Zagreb i Centar za likovni odgoj. Svi oni okupljeni su u KvARTuru – projektno umrežavanje centara za kulturu.

Nakon demo bendova tulum na Trešnjevci nastavlja se na Prečko festu, gdje će nastupiti Renato Metessi i zvijezde,
The Whatever band i In-Puls bend.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene