Celebrity MasterChef

Kutija iznenađenja za Sanju, Irinu i Nadu: 'Osjećam se kao u školi!'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Trinaesta emisija donosi nove kulinarske dogodovštine treće skupine četvrtfinalistica u najzahtjevnijoj hrvatskoj kuhinji. Kuhača će se primiti tri vrhunske kuharice iz javnog života: Irina Čulinović, Nada Rocco i Sanja Vejnović.

Ovaj petak pred njima je izazov Kutija iznenađenja. Simpatična radijska voditeljica Irina Čulinović priznaje da voli iznenađenja: ´Volim iznenađenja u životu. Volim priređivati iznenađenja, volim ih i primati. Šteta što ih nema nešto više, pogotovo onih dobrih. I od pravih ljudi. Hoću reći, muškaraca!´.

Pogledaj i ovo showbuzz Nova pobjednica Celebrity MasterChef: Nadu Rocco sputavala sirova hrana

Poznatom glumcu presudile - srdele!

Nada Rocco primjećuje da izazovi postaju sve teži: ´Ja vjerujem da će izazovi biti sve teži i teži, kako se približavamo ´finishu´, tako vidim da tenzije rastu, nema više ležernosti!´. Sanja Vejnović će biti iskrena pa kazati da se za nove izazove pripremala listajući kuharice, kuhajući te pripremajući različita jela.

Radovan će damama poželjeti dobrodošlicu u četvrtfinale Celebrity MasterChefa. Prisjetit će se Nadine torte od avokada i limete kojom je pobrala ovacije, dok je Irinin losos s mahunama ostao u Andrejevom sjećanju. Lijepa Sanja oduševila je već svojim jelima - rolicama od pršuta i šparoga te je s Lukom bila pobjednica Stres testa, iako je malo prepekla bademe. ´Osjećam se kao u školi! I to osnovnoj, pred učiteljima i autoritetima. Probat ću biti opuštenija!´, otkriva ususret novim izazovima Sanja.

Sanja i Nada već su kuhale jedna protiv druge pa znaju da će jedna drugoj biti opasne protivnice, a kako će se u žensku ekipu uklopiti Irina i koja će od ovih vrhunskih amaterskih kuharica briljirati u novom kuharskom izazovu, ne propustite saznati već ovog petka na Novoj TV.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene