Vrh!

Kultni supermodeli 90-ih zajedno na pisti: Carla, Cindy, Claudia, Helena i Naomi

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Naomi Campbell, Cindy Crawford, Claudia Schiffer, Carla Bruni i Helena Christensen izašle su u zlatnim haljinama, a u pozadini je svirao singl "Freedom" Georgea Michaela. Posveta je to Gianniju Versaceu.

Donatella Versace izvela je nešto sjajno na Milanskom tjednu mode. Naime, na zatvaranju Versaceove revije, dizajnerica je izašla i prošetala pistom u društvu kultnih supermodela 90-ih. Naomi Campbell, Cindy Crawford, Claudia Schiffer, Carla Bruni i Helena Christensen izašle su u zlatnim haljinama, a u pozadini je svirao singl "Freedom" Georgea Michaela.

Pogledaj i ovo Helena Christensen - 4 vječna ljepotica S vladarice 90-ih i danas je teško skrenuti pogled kad se pojavi na plaži, i u 56. godini pozornost privlači izgledom i karizmom

Campbell i Crawford bile su zvijezde tog spota. Cijela revija posveta je preminulom Gianniju Versaceu pa su sve manekenke izrazile sreću što su bile dio tog spektakla. Sretne su i jer ih je Donatella ponovno okupila. Zaista, prizor budi sjećanja! A cure i dalje rasturaju! Svaka čast!

 

A post shared by Naomi Campbell (@iamnaomicampbell) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene