Stiže Dragica

Striptizeta koja će unijeti pomutnju među novopečeni par

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Burni tjedan u Oštrovcu započet će dolaskom striptizete Dragice na Josipovu momačku koju igra kazališna i televizijska glumica Ana Majhenić

'Super je bilo snimati. Ekipa je jako uigrana i dobro rade. Silno me zabavljala scena sa Žarkom Radićem, bilo je stvarno duhovito. Odlično i uigrano je bilo sa svim kolegama i Asimom Ugljenom, s kojim imam najviše scena i s Tijanom Pečenčić, Barbarom Vicković, Mirnom Medaković', komentirala je glumica Ana  Majhetić svoje novo iskustvo na setu popularne serije 'Kud puklo da puklo'.

Pogledaj i ovo Serija Kud puklo da puklo Poslastica za gledatelje Kviz: Koliko dobro poznajete likove omiljene serije "Kud puklo da puklo"?

Završilo snimanje prve sezone hit serije 'Kud puklo da puklo'

Pomutnju koju će lik striptizete Dragice iz Gospića unijeti u život Josipa i Dijane rezultirat će nekim nepromišljenim zaključcima i odlukama. Premda joj njezin posao nije prvi izbor, a nema ni problema s njime, navikla je na nerazumijevanje okoline. 'Dragica je zapravo pozitivan lik koji se nađe u krivo vrijeme na krivom mjestu i bude optužena za nešto što nije napravila. Zabavljalo me igrati osobu koja je i govorno i životno toliko daleko od mene', dodala je Ana.

Stjepan Perić otkriva zašto više nije na ljestvicama najpoželjnijih muškaraca

Kakve će probleme među mladim bračnim parom izazvati Dragica i kakve će to imati posljedice, ne propustite pogledati u večerašnjoj epizodi serije 'Kud puklo da puklo' na Novoj TV od 21 sat!
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene