Princ George

Napokon znamo imena sedmero odabranih!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sve je spremno za veliki događaja u kraljevskoj obitelji – krštenje princa Georgea. Vojvotkinja i Vojvoda od Cambrigea objavili su i semdero krsnih kumova za sina Georgea, a ne njih šest kako je do sada bilo.

Princ George zaista je poseban u kraljevskoj obitelji, baš kao i njegovi roditelji. Oni su odabrali sedmero kumova za svojeg sina koji nisu kraljevske krvi, te tako opet zaobišli neke tradicionalne kraljevske običaje – naravno u skladu s kraljicom Elizabetom II.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle Iznenađeni? Evo kako su i kada Meghan Markle i princ Harry saznali da je Kate Middleton bolesna: "Nekoliko izvora potvrđuje da..."

>> Pratite sve detalje krštenja princa Georgea UŽIVO!

Sedmero odabranih su :


Rođakinja princa Williama Zara Tindall koja je ujedno i jednina kraljevske krvi, a tu su i Kateina bliska prijateljica i dizajnerica interijera Emilia Jardine-Paterson, Williamov prijatelj s fakulteta Oliver Baker, zajednički prijatelj para Hugh van Cutsem, privatna tajnica prinčeva Williama i Harryja Jamie Lowther-Pinkerton, sin vojvode od Westimstrea Hugh Grosvendor, te stara prijateljica princeze Diane Julia Samuel, piše Daily Mail.

Georgeovi roditelji zamislili su taj događaj kao pravo intimno obiteljsko slavlje, i dok se s nestrpljenjem čekaju uzvanici modni svijet šuška što će odjenuti Kate Middleton dok se za sada zna kako je angažirala frizera koji je uređivao i princezu Dianu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene