453567
453567
453567
453567
453567

Kristina Vukas oduševila svijet: "Tata promatra sa strane i osmijehuje se"

  • , 14.10.2016., 12:02
  • Autor:
  • komentara

Ponosna vlasnica pjesme ''Votka'', Kristina Vukas, snimila je sjajan singl u suradnji s producentima iz New Yorka. Otkrila nam je kako je do toga došlo, ali i što na karijeru kaže njezin otac.

 
 
 
 
Kristina Vukas (Foto: Instagram)
Kristina Vukas (Foto: Instagram)

Mlada i perspektivna Kristina Vukas objavila je singl naziva "Tease" (singl možete poslušati na linku). Koketna i lagana pjesma nastala je u suradnji s producentima iz New Yorka. Nakon što je pjesmu snimila u Zagrebu, vlasnik izdavačke kuće, Corey Stanford, došao je u Zagreb kako bi upoznao seksi Kristinu."Pjesma je lagana, spada u žanr urbanog popa s elementima RNB-a. Ja se zezam da je super za 'love making' playlistu", kroz smijeh nam priča Kristina.

Budući da surađuje sa zaista slavnim stručnjacima, zanimalo nas je imponira li joj rad s takvim ljudima. "Definitivno imponira rad s takvim ljudima. Upoznala sam dosta producenata koji su Grammyje osvajali i činjenica što su zvali moje izdavače i tražili da rade sa mnom je moj osobni uspjeh. S većinom se i sama čujem. Lijepo je dobiti potvrdu svog talenta", kaže Vukas. Kad bi karijera od nje to zahtijevala, vjerojatno bi se preselila u New York ili Los Angeles.

 

VANI JEEEE

A video posted by Kristina Vukas (@kristinavukas) on

"Ako sve prođe kako smo zamislili, doći će do tog trenutka kada ću morati duže boraviti u New Yorku ili Los Angelesu. Ali, svakako mi putovanja nisu strana i nikada zapravo nisam živjela u samo jednom gradu".

Nakon što nam je otkrila što ima na karijernom planu, zanimalo nas je i kako napreduje onaj privatni aspekt. Pitanja o ljubavi nisu joj najdraža, no otkrila je ipak da zasad nema nikog. "Nemam sada vremena jer sam i sama sebi previše sa ambicijama koje imam. Kad ću ljubiti nekog, mislim da ćete brzo saznati jer se to teško skriva kad si javna osoba", kaže lijepa pjevačica.

Manje je poznata činjenica da je Kristinin otac ugledni diplomat i nekadašnji šef tajne službe Jerko Vukas. Čovjek iz ozbiljnog svijeta politike isprva nije blagonaklono gledao na Kristinu karijeru. "Isprva mi je rekao ako želim pjevati da sam sama na tom putu. Tako kad sam snimila svoj prvi hit 'Votku', pobjegla sam od doma. Moji roditelji su za singl saznali kad se već vrtio na televiziji. Sve sam svoje pjesme sama stvarala, ulagala u produkcije i spotove, tako da sam u dvadesetima imala stres s kojim mi moji vršnjaci nisu znali pomoći. Danas sam ponosna na sebe jer vidim koliko daleko mogu ići. Tako da moj dragi tata danas samo promatra sa strane i osmjehuje se", zaključuje Kristina.

Kristina Vukas (Foto: Instagram)


 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se