455379
455379
455379
455379
455379

ČILIĆEVA KRISTINA Ne ''lupa'' selfieje i ima dva fakulteta!

  • , 31.10.2016., 13:00
  • Autor:
  • komentara

Marin Čilić rekao je da mu djevojka Kristina nosi sreću u finalima.

 
 
 
 
Kristina Milković (Foto: PIXSELL)
Kristina Milković (Foto: PIXSELL)

Žena kojoj i sam, po svojim riječima, duguje uspjeh! Marin Čilić uzeo je treći najveći naslov u karijeri i pobijedio petog igrača svijeta, Japanca Keija Nishikorija. Oduševio je svijet, i samog sebe, a priznao je da mu u finalu uvijek sreću donosi djevojka Kristina Milković. Prelijepa djevojka više je puta privukla pozornost svjetskih medija zahvaljujući svojoj ljepoti. Nikad njena pojava u publici ne prođe nezamijećeno.

No, ona je sve samo ne tipična djevojka sportaša. Lijepa i samozatajna, Kristina svoje ambicije i snagu ulaže u obrazovanje pa je tako završila psihologiju i politologiju. Rodom je iz Konavala, a svojedobno je proglašena najljepšom Dubrovkinjom. S Marinom je u vezi već sedam godina, no o braku još ne razmišljaju.

Kristina Milković (Foto: PIXSELL)

U nedavnom intervjuu za IN magazin, Marin nam je otkrio kako je na svoju djevojku jako ponosan u svakom pogledu. "Ona je, naravno, bila tu cijelo vrijeme i bila mi je uvijek velika potpora", rekao nam je Čilić. "U to ne žurimo, polako, još slažem kockice", odgovorio nam je Čilić kad je upitan planira li uskoro svadbu s lijepom Kristinom. Svadba ili ne - sjajan su par, a Kristina ostavlja dojam djevojke koju se isplati čuvati.

Kristina Milković (Foto: PIXSELL)


 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se