Čudne higijenske navike

'Mislim da nikad zapravo nisam skinula šminku s očiju'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kristen Stewart (23), zvijezda Sumrak sage, priznala da bi sa svojom kosom radila sve i svašta da nije glumica.

Poznata glumica Kristen Stewart  osvojila je srca fanova u filmovima Sumrak sage. U intervjuu za Into The Gloss otkrila je neke svoje planove za budućnost i neke svoje čudne higijenske navike.

Pogledaj i ovo Kristen Stewart, Robert Pattinson (Foto: Profimedia) Kemija još postoji Šest godina poslije prekida jedan od najomiljenijih zvjezdanih parova opet zajedno?

Prodaje ljubavno gnijezdo: Ne može podnijeti da ga sve podsjeća na bivšu

'Da nisam glumica puno bih više eksperimentirala sa svojom kosom. Šišala bih je više i bojala bih je više. Nosila bih totalno mušku kratku frizuru. Definitivno se planiram ošišati na kratko kao dečko.A prije nego umrem definitivno ću se obrijati na nulu i istetovirati glavu prije nego mi kosa ponovno izraste. Još ne znam točno što, ali mislim da želim tetovažu na stražnjem dijelu glave', rekla je Kristen.

Ipak, mlada glumica nije oduvijek bila ženstvena i šminkala se.
'Ako pogledate fotografije na kojima sam imala 14 ili 15 godina, ne biste mogli raspoznati koja sam ja, a tko su moja braća. Potpuno sam izgledala kao dečko. Nosila sam traperice i obične majice', priznaje glumica.

Također, priznala je da ima i neke neobične higijenske navike i korisne kozmetičke savjete.

'Još uvijek se zapravo ne znam našminkati. Radim istu stvar svaki dan - stavim maskaru i tuš, pa izgledam kao rakun. Imam tamne oči pa ih tako učinim još tamnijima. Ne smeta mi kad je šminka teška. Nekad sam odgovorna pa operem lice, no nikad ne skidam tuš i maskaru jer izgleda super idući dan. I to radim stalno. Mislim da nikad zapravo nisam oprala šminku s očiju', kaže zvijezda Sumrak sage.

No, Kristen kaže da ipak ostaje vjerna sama sebi i svom stilu.

'Volim ekstreme. Nosim traperice i velike majice i izgledam muškobanjasto, no opet, kada je u pitanju neki glamurozni događaj, želim izgledati fantastično. Recimo, sve što Balenciaga dizajnira je prekrasno, gledati njihove revije je kao da gledaš film. No, nositi nije baš najlakša stvar na svijetu. Teško je to uklopiti u život. Ipak, kad god možeš - stavi na sebe nešto neočekivano, a da odražava tvoj stil'

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene