Čudni prohtjevi

'Htjela je da odem na operaciju nosa s 9 godina! Bila sam šokirana!'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Izgleda kako je ova majka i menadžer prema svojoj djeci oduvijek bila veoma nemilosrdna - unatoč ljubavi kojom ih je obasipala.

Kris Jenner prošla je nekoliko plastičnih operacija, a to smo mogli vidjeti i u reality showu 'Keeping Up With The Kardashians'. No, čini se kako se njezina taština reflektira i na njezinu djecu.

Pogledaj i ovo showbuzz veliko srce i u nevolji Evo zašto je Khloe Kardashian omiljena pripadnica svog obiteljskog klana

Khloe Kardashian (29) otkrila je u intervjuu za britanski Cosmopolitan kako je Kris željela da ode na operaciju nosa dok je imala 9 godina.

Khloe Kardashian priznala da je blagdansko razdoblje kod njih poput kaosa

'Kad mi je bilo 9 godina čula sam mamu kako govori svojoj prijateljici da bih trebala otići na operaciju nosa. Bila sam šokirana! Nisam ni pomišljala na to', otkrila je Khloe.

Ali njezina mama nije jedina koja je iznijela svoje mišljenje o tome kako bi Khloeno lice trebalo izgledati. 'Vizažistica mi je jednom rekla - trebala bi otići na operaciju nosa', rekla je Khloe. Mlada reality zvijezda otkrila je kako nikada nije popustila pod pritiskom okoline te da je ponosna na sebe što se nije podvrgnula operaciji.

'Sretna sam što to nisam nikada napravila. Ponosna sam što sam smršavila kad sam htjela i nikad se nisam podvrgnula operaciji. Nisam protiv toga, jednoga dana vjerojatno ću to napraviti, no to će biti pod mojim uslovima', rekla je Khloe.

Kris je otišla pod nož 2011. godine u jednoj od epizoda 'Keeping Up With the Kardashians', prije vjenčanja njezine kćeri Kim Kardashian i Krisa Humphriesa te godine.

'Malo sam se osvježila', priznala je Kris australskom radiju. 'Kim je smatrala kako moja brada seže do struka pa sam ju malo korigirala... Operirali su mi bradu i podignuli je', objasnila je Kris. Također je snimila i jednu od svojih operacija grudi.

U međuvremenu, Khloe je još uvijek pogođena razvodom od supruga Lamara Odoma.

Zvijezda, koja je potpisala papire za razvod zbog njihovih nepremostivih razlika, progovorila je o vlastitim odlukama za nadolazeću godinu.

'Volim novu godinu, nove početke. Trebam novi početak i uzbuđena sam što će ova godina završiti', rekla je Khloe u intervjuu za Cosmopolitan. 'Samo jednom se živi, stoga učinimo taj jedan život savršenim. Ne možemo ispraviti vlastite pogreške i nesavršenosti pa hajmo se onda zabaviti', rekla je Khloe. 'Ne žalim ni za čim. Život me učinio takvom kakva jesam u ovome trenutku i vrlo sam sretna zbog toga tko sam', rekla je reality zvijezda.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene