Zamjerila se svima

Glavni krivac za raskol u obitelji: Bivši je ne želi vidjeti, a kćer joj dala otkaz!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Majka slavnih sestara Kardashian i Jenner zamjerila se članovima svoje obitelji...

Čini se da je Kris Jenner uzrok raskola u slavnoj obitelji Kardashian - Jenner. Naime, prvo je propala ovogodišnja tradicionalna božićna čestitka slavne obitelji upravo zbog nje, a sada je i Bruce Jenner svojoj uskoro bivšoj supruzi odogovorio negativno na poziv na godišnji blagdanski party.

Pogledaj i ovo Caitlyn Jenner i Sofia Hutchins (Foto: AFP) Svugdje zajedno Obje su nekad bile muškarci, a unatoč razlici od 46 godina, u sretnoj su vezi i planiraju vjenčanje

Bivši Olimpijac nema namjeru provesti blagdane u društvu svoje bivše supruge te želi započeti novu, vlastitu božićnu tradiciju. 'Konstantno mu prigovara zbog promjene fizičkog izgleda i njemu je sad već stvarno dosta toga', rekao je izvor za RadarOnline.

Svekrva Kris Jenner: 'Ona je čudovište opsjednuto kontrolom'

No, tu nije kraj Krisinim problemima. Naime, i njezinoj kćeri Kendall Jenner dosta je majčine tiranije. Mladoj manekenki prisjelo je majčino kontroliranje i 'petljanje' u sve što radi pa je odlučila da joj majka više neće biti menadžerica i PR.

'Kendall joj je jasno dala do znanja da je više ne želi za svog menadžera. Kris se toga i bojala budući da se Kendall prije par mjeseci odselila i započela vlastiti život. Kendall neće dopustiti da je iskoristi kao što je to Kris napravila s Kim, otkrio je izvor.

Navodno je Kendall sada u potrazi za novim timom suradnika koji će se pobrinuti za njezinu sve uspješniju karijeru, a Kris će vjerojatno utjehu potražiti u zagrljaju svog novog, mlađahnog dečka...

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene