Hot, hot, hot!

Kratko, blještavo i s velikom dozom seksepila: One znaju kako se to radi!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Svatko tko znači nešto u svijetu mode je sinoć prošetao crvenim tepihom na CFDA Fashion Awards (Council od fashion designers of America) .

A mnoge ljepotice su plijenile pažnju svojim zavodljivim izdanjima na 'modnim Oscarima': modno pravilo ove godine bilo je kratko i blještavo!

Pogledaj i ovo showbuzz Kakva izdanja Ljeto je prošlo, ali njihova vruća tijela su prizori za pamćenje!

31-godišnja Nicole Richie pojavila se u zlatnoj dugoj haljini, dizajnera Marca Jacobsa, koja je istaknula njezinu vitku figuru, ali i otkrila seksi izrez na leđima. Upravo duboki izrez je Nicole dao posebnu dozu seksepila.

>> Pripijeno izdanje naglasilo obline: Prava seksi mama!

Uz nju, zabljesnule su i dvije 'anđelice' koje su pokazale svoje utegnute noge. Karolina Kurkova i Adriana Lima su odlučile pokazati malo kože – i nisu pogriješile! 31-godišnja Kurkova je zabljesnula u srebnom mini kompletu, a vruće hlačice su pokazale besprijekorne noge slavne manekenke. Lima je u prozirnoj haljini modne kuće Givenchy donijela dašak elegancije, ali i otkrila 'divlju' stranu seksi izrezom koji je u prvi plan stavio njezin poznati atribut – besprijekorne noge.

Nisu ni ostale slavne dame prošle nezapaženo: Sofia Vergara je bila zavodljiva u zelenoj haljini, a luksuzna ogrlica Lorraine Shwartz je istaknula slavno glumičino poprsje! Glumica Kerry Washington pojavila se u žutoj haljini Jasona Wua, Juliette Lewis odabrala je haljinu Zaca Posena,a u čemu su zabljesnule druge slavne ljepotice pogledajte u galeriji! Tko je po vašem mišljenju najbolje odjevena dama?

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene