Ništa od zabave

Dobio zabranu dolaska - kraljica ga izbacila s popisa gostiju!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Bio je dio obiteljskog portreta kojim je kraljevska obitelj predstavila malog princa svijetu, no na iduću kraljevsku zabavu nije pozvan!

On je bio dio intimnog obiteljskog portreta kojim je princ George predstavljen svijetu, no sada mu je zabranjeno prisustvovati kraljevskoj zabavi.

Pogledaj i ovo Princeza Kate Middleton s djecom Na sve je mislila Djeca Kate Middleton odigrala su ključnu ulogu u otkrivanju stanja princeze, nešto ju je najviše mučilo

Kate Middleton i princ William držeći se za ruke na božićnoj misi kod Kraljice

No, kraljica je rekla kako se ove godine koker španijel Lupo mora maknuti s liste gostiju za kraljevsku obiteljsku zabavu u Sandringhamu. 'Kraljica je bila jasna i Lupo neće biti na listi gostiju', potvrdio je izvor.

Voljeni pas Vojvode i Vojvotkinje od Cambridgea na Božić je ostavljen kod Middletonovih u Berkshireu. Kraljičina odluka vjerojatno je promišljeni potez kojim želi sačuvati mir u kući, budući da je novi pas u prošlosti izazivao probleme tijekom posjeta Sandringhamu.

Prošlog ljeta, jedan od kraljičinih corgija skoro je izgubio uho tijekom borbe s terijerom Maxom princeze Beatrice. 2003. godine jednog od kraljičinih corgija moralo se razdvojiti od bull - terriera princeze Anne.

Vojvotkinja je dobila psa kao uranjeni božićni poklon svojih roditelja 2011. godine. 'Bila je tužna što im ljubimac neće moći biti pratnja', otkrio je izvor.

Španijel, koji je živio s parom dok je princ William služio kao RAF pilot u Angleseyu, postao je stalnim članom kraljevskog života. 'Za mene su Catherine, a sada i mali George, glavni prioriteti u životu. I Lupo', rekao je Vojvoda od Cambridgea u svom prvom intervjuu nakon što je postao otac.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene