Kakvo slavlje!

KRALJICA ELIZABETA II proslavila rođendan, muž joj se pokrio po ušima!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Održana je ekstravagantna proslava 90. rođendana kraljice Elizabete II.

U dvorcu Windsor održana je prava ekstragavantna i spektakularna proslava 90. rođendana kraljice Elizabethe II. Na proslavi su prisustvovali brojni poznati glumci i pjevači koji su svojim nastupima oduševili sve prisutne. Zahvaljujući kraljičinoj ljubavi prema konjima na proslavi ih je bilo čak 900, a uz njih su se pojavili i britanski mornari i vojnici.

Pogledaj i ovo Princ William - 1 Sve je iznenadio Princ William javio se na društvenim mrežama prvi put nakon emotivnog videa Kate, no njegova objava nije onakva kakvoj biste se nadali

Kraljica je u Windsor dvorac stigla kočijom u pratnji svoga muža princa Philipa, a tamo ju je dočekao ostatak kraljevske obitelji, uključujući princa Harryja, princa Williama i vojvotkinju Catherine koja je izgledala spektakularno u bijeloj haljini i Zarinom crvenom kaputu. Slavlje je započelo topničkim pozdravom koji je iznenadio sve osim kraljice, a koji je ipak bio preglasan za princa Philipa koji se prepao pa je rukama prekrio uši, a ostatak večeri je proveo razmjenjujući šale s vojvotkinjom Catherine.

Na slavlju je prikazan kratki film o životu kraljice te su potom uslijedili nastupi australske pjevačice Kylie Minogue i pjevača Garyja Barlowa koji je dramatično napustio dvorac odjurivši u sportskom automobilu obojanom u britansku zastavu. Poznati glumci su publiku vodili kroz povijesne dijelove kraljičina života pa je zvijezda serije 'Downton Abbey' Jim Carter započeo s pričom o Elizabethinom djetinjstvu, a Helen Mirren je provela publiku od kraljičinih tinejdžerskih godina do preuzimanja vladavine.

Kraljicu je ipak najviše oduševio dio u kojem su konji i poniji preuzeli glavnu ulogu i izveli pravi spektakl,a kraljica je s velikim osmijehom na licu oduševljeno pljeskala. Nastupili su i talijanski operni pjevač Andrea Bocelli, James Blunt, Katherine Jenkins, Beverley Knight, Damian Lewis i brojni drugi. Zabavu je privela kraju pjevačica Shirley Bassey s pjesmom iz James Bonda 'Diamonds are forever' nakon čega je na pozornicu postavljena ogromna torta, a svi izvođači su s prskalicama u rukama pjevali sretan rođendan. Kraljica Elizabetha je 90. rođendan službeno proslavila 21. travnja.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene