Finale Wimbeldona

Svijet priča o nogometu, a oni ludi za tenisom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Tenis je uvijek privlačio elitu u svoje krugove, a ništa drugačije nije ni danas. Na finalu Wimbeldona stigli su omiljeni članovi kraljevske obitelji, ali i brojne druge zvijezde...

I dok se na teniskom terenu vodila bitka između najboljih svjetskih tenisača, Novaka Đokovića i Rogera Federera tribine su popunila svjetska lica, a naviše su pažnje privukli omiljeni britanski kraljevski par Kate Middleton i princ William.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle Iznenađeni? Evo kako su i kada Meghan Markle i princ Harry saznali da je Kate Middleton bolesna: "Nekoliko izvora potvrđuje da..."

Odlično raspoloženi pratili su meč, baš kao i druga slavna lica u publici.

Otkrivena fotografija – Kate nije jedina ljepotica u obitelji!

 

I drugi omiljeni britanski par našao se u publici. Naravno, radi se o Victoriji i Davidu Beckhamu koji su prije par dana proslavili i 15. godišnjicu braka. I poznati australski par došao je na Wimbeldon. Chris Hemsworth i supruga Elsa Pataky blizance su ostavili kod kuće i uzeli malo vremena za sebe.

Tamo je i glumac Samuel L.Jackson, kao i slavni Hugh Jackman koji je potpuno neprepoznatljiv s novim imidžem.

Srpski tenisač Novak Đoković tako je po drugi put u karijeri osvojio najveći svjetski turnir Wimbledon, on je u finalu svladao Švicarca Rogera Federera sa 6-7 (7), 6-4, 7-6 (4), 5-7, 6-4 u sjajnom susretu koji je trajao gotovo četiri sata.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene