Drama

SKANDAL U ŠPANJOLSKOJ Kraljevska obitelj ljetovala na našoj obali

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kralj Felipe i njegova supruga Letizia odmarali su se ovog ljeta u Hrvatskoj. Španjolci im to jako zamjeraju.

Španjolski kraljevski bračni par, Felipe i Letizia, izazvali su bijes u svojoj zemlji, a sve zbog Hrvatske. Naime, par je od 13. do 20. kolovoza ljetovao na luksuznoj jahti 'Dolce Vita', a sve u Hrvatskoj.

Pogledaj i ovo Sanja Musić Milanović i kraljica Letizia - 3 kliknule na prvu Spontani trenuci španjolske kraljice i naše prve dame govore puno o njihovu odnosu, a Sanja je nečim posebno oduševila Letiziju!

Putovanje je bilo tajno, a nakon što se za njega saznalo, razljutilo je Španjolce. Ljetovanje je pokrenulo brojna pitanja o njihovom načinu života i potrošačkim navikama. Španjolci su se posebno okomili na lijepu Letiziju jer ona nastoji određene stvari zadržati tajnima.

Osim toga, nije im jasno zašto su odlučili novac potrošiti na odmor u Hrvatskoj, umjesto da ostanu u svojoj zemlji i rade promociju za nju. 'Ekonomija je loša i treba promovirati turizam, a ne putovati izvan zemlje. Sada ljudi misle da je Hrvatska bolja od Španjolske', napisali su španjolski mediji. Osudili su Letiziu i Felipea i jer su otišli u Hrvatsku umjesto bodrili španjolske sportaše na Olimpijadi.

Pročitajte i koje su to djevojke potencijalno mogle postati supruge princa Williama.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene