Sumnjiva objava

Slavni par se razilazi? 'Sjećam se svih koji su me ostavili...'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Jedna fotografija na Instagramu bila je dovoljna da potakne lavinu komentara i šokira obožavatelje reality zvijezde...

Reality zvijezda Kourtney Kardashian i Scott Disick već godinama imaju turbulentnu vezu, no uvijek se na kraju pomire i ostanu zajedno.

Pogledaj i ovo showbuzz Hm... Za susret s djecom svog 18 godina starijeg partnera odabrala je prozirnu haljinu, nekima je pun pogodak, neki kažu da je pretjerala

Scott Disick završio na hitnoj zbog konzumacije alkohola i droge

Par očekuje treće dijete, a pozornost javnosti izazvala je fotografija koju je Kourtney objavila na svom Instagramu. Naime, Kardashianova je objavila fotografiju iz animiranog filma 'Lilo & Stitch' na kojoj piše: 'Ipak, ja ću te se sjećati. Sjećam se svih koji su me ostavili.' Svima je sumnjivo i to što je u opis fotografije stavila slomljeno srce.

Moguće je da je ova objava povezana i s nedavnim događajima iz showa 'Kourtney & Khloe Take The Hamptons', gdje je Kourtney otkrila kako će Scott vjerojatno krenuti na odvikavanje. U najnovijoj epizodi, Kourtney je otkrila svojoj polusestri Kendall Jenner da Scott mora na odvikavanje jer je u posljednje vrijeme često depresivan, uzima tablete i miješa ih s alkoholom. Scott je nedavno završio u bolnici zbog trovanja alkoholom te se nakon toga jako uplašio za svoje zdravlje.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene