Srca su slomljena

Kolege se opraštaju od Aviciija: ''Bio je strastvena duša i talentiran mladić, mogao je još toliko toga dati'

Avicii (Foto: Getty Images) Avicii (Foto: Getty Images) Getty Images 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Avicii (Foto: Getty Images) Avicii (Foto: Getty Images) Avicii (Foto: Getty Images) Avicii (Foto: Getty Images) Avicii (Foto: Getty Images) Avicii (Foto: Getty Images) Avicii (Foto: Getty Images) Avicii (Foto: Getty Images) +0 Avicii (Foto: Getty Images) Galerija

Dj Avicii u petak u popodnevnim satima pronađen je mrtav u Omanu. Okolnosti njegove smrti još nisu poznate, a njegovi kolege su u šoku.

Glazbeni svijet u petak u popodnevnim satima potresla je vijest o smrti švedskog DJ-ja Aviciija, pravim imenom Tima Berglinga, koji je imao samo 28 godina.

Pogledaj i ovo Avicii (Foto: Profimedia) Svi žele odgovore Shrvana Aviciijeva obitelj stigla je u Oman gdje je slavni svjetski DJ preminuo, policija otkrila prve detalje

Avicii je pronađen mrtav u Muscatu u Omanu, a okolnosti njegovi smrti još nisu poznate. Njegova obitelj je shrvana i moli da se poštuje njihova privatnost u ovim teškim trenucima.

Kolege s kojima je radio i koji su ga voljeli opraštaju se od njega na društvenim mrežama.

Rita Ora jedva je pronašla riječi kojima bi opisala što osjeća.

''Vijest koja me slomila. Avicii je bio jedna prekrasna, strastvena duša i iznimno talentiran mladić koji je još toliko toga imao za dati svijetu glazbe. Moje misli su uz njegovu obitelj. Jednostavno nemam riječi. Pamtim koliko je bilo nevjerojatno raditi s njim. Srce mi je slomljenoTim, Bog te blagoslovio'', napisala je.

Rita i Avici zajedno su radili na singlu ''Lonely Together''.

Liam Payne, bivši član One Directiona, također je u iskrenom šoku.

''A bio je tako mlad i takav talent. Počivao u miru'', Liamov je oproštaj.

Madonna je na Instagramu objavila fotografiju s Aviciijem.

''Toliko tužno. Toliko tragično. Zbogom dragi, slatki Tim'', napisala je.

I Paris Hilton prisjetila se suradnji s njiim uz njihovu fotografiju.

''Užasno me pogodila vijest o Timovoj smrti. Bio je takva slatka duša s velikim srcem i nevjerojatnim talentom. Toliko nevjerojatnih uspomena smo stvorili zajedno. Moje misli i molitve su s njegovom obitelji'', oproštajne su Parisine riječi.

''Ovo je toliko tužna vijest. Tako mlad, otišao je prerano. Moja sućut njegovoj obitelji, prijateljima i obožavateljima'', napisala je i Dua Lipa.

David Guetta jedva je smogao snage nešto napisati.

''Upravo se dogodilo nešto strašno. Izgubili smo prijatelja predivnog srca, a svijet je izgubio nevjerojatno talentiranog glazbenika'', zaključio je Avicciijev klega David Guetta.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene