Prve reakcije

Kolege i fanovi ostavljali poruke podrške: 'Dolores, ti si naša lavica!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Vijest o nesreći u kojoj je teško ozlijeđena Dolores Lambaša odjeknula je Hrvatskom.

Glumica Dolores Lambaša stradala je u teškoj prometnoj nesreći koja se jutros dogodila kod Velike Kopanice. Liječnici se u slavonskobrodskoj bolnici borili su se za njezin život, no nije joj bilo pomoći.

Pogledaj i ovo Dolores Lambaša nikad prežaljena Jedna od naših najljepših glumica imala je samo 32 godine kad je njezina tragična smrt šokirala Hrvatsku

Dolores je preminula od posljednica nesreće, imala je 32. godine. Vijest o nesreći odjeknula je među fanovima i kolegama lijepe glumice. Mnogi joj na Facebook profilu ostavljali poruke podrške.

>> Dolores Lambaša stradala u prometnoj nesreći, vozaču kaznena prijava!

>> Otac Dolores Lambaše: 'Ono što su mi jutros kazali nije dobro'

Mnogi njezini kolege i obožavatelji ostavljali su joj poruke podrške i nadali su se da će se izvući.

'Draga vjerujem da će sve biti dobro,ti si lavica naša. Budi jaka, mi smo svi uz tebe', pišu fanovi. 'Draga Dolores, strašne vijesti! Šaljem ti pozitivne misli, lavica si ti! Da što skorije ovo pročitaš', napisala je glumica Nataša Janjić Lokas.

Vijest o nesreći stigla je i do riječkog glumca i manekena Phillipa Danka Kleve koji trenutno boravi u New Yorku. 'Draga Dolores, drži se i budi jaka. Želim ti brz, brz oporavak. Eto, molim se za tebe. Šaljem ti puno pozitivnih želje i misli iz New Yorka', napisao je na njezinom osobnom Facebook profilu.

Poruku podrške na svom Facebook profilu napisala je i mlada glumica Ornela Vištica. 'Dolores, možeš ti to', poručila je.



Telefonski smo se čuli  s glumcem Vedranom Mlikotom koji nam je kazao da se nada da će ipak sve biti u redu. 'Strašna tragedija, ali ona je jaka. Ja se nadam da će sve biti u redu', kazao je.

Poruku podrške je poslala i Simona Ištvanović. 'Draga Dolores, neka te Gospodin čuva i blagoslovi. Neka gospodin pogled svoj svrati na tebe. U mojim si molitvama', napisala je.

Pjevač Amir Kazić Leo s kojim je glumica snimla pjesmu nam je u telefonskom razgovoru kazao da svi moraju moliti da se Dolores što prije oporavi. 'Moramo moliti Boga da operacija dobro prođe. Čovjek se zapita - trčimo na sto strana, ponekad i preko svojih mogućnosti i onda se dogodi nešto ovako. Valjda je to ljudska sudbina. Nadam se da će se oporaviti', kazao je.

Modnu dizajnericu Moniku Sablić s kojom je glumica često surađivala, šokirala je vijest o nesreći. 'Jako me to pogodilo! Surađivale smo i baš mi je prijateljica rekla što se dogodilo. Užas! Nadam se da će nam što prije ozdraviti. Imam osjećaj da će sve biti u redu', kazala nam je dizajnerica.

'Ne znam što suvislo reći u ovom trenutku. Mislimo na nju i nadam se da će se oporaviti', kazao nam je glumac Robert Kurbaša u telefonskom razgovoru.

Potresena je i glumica Nives Ivanković. 'Jako sam potresena. Molim Boga za nju i njezinu obitelj u ovim treškim trenutcima. Nadam se da će se izvući', kazala je.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene