Koga ljubi Clooney...

Ipak u tajnoj vezi s Hrvaticom?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Cijeli svijet izgleda zabavlja ljubavni život Georgea Clooneya, a dok je on navodno u vezi s najpoželjnijom britanskom udavačom, američki mediji pišu kako je u tajnoj vezi s Monikom Jakišić.

Amal Alamuddin je britanska odvjetnica s kojom je George Clooney snimljen na ručku u jednom londonskom restoranu. Idok su britanski mediji odmah zaključili kako mu je ona nova djevojka, izgleda kako je on u tajnoj vezi s našom ljepoticom Monikom Jakišić.

Pogledaj i ovo showbuzz Clooneyjeva bivša Britanski vojvoda hoda s hrvatskom manekenkom?!

'Monika i George su u vezi. Još uvijek mu nije službeno djevojka, ali vrlo su bliski, viđaju se gotovo svake večeri', pišu mediji o paru koji se prvi put spetljao još 2004. Ostali su prijatelji, a zatim su opet bili zajedno u rujnu prošle godine nakon Clooneyjeva prekida sa Stacy Keibler, piše US Weekly.

>> Svi bruje o njoj: Tko je 'hrvatska senzacija' koja je zavela slavnog glumca?

'Hrvatska senzacija', kako je nazivaju američki mediji, već godinama se bavi modelingom u inozemstvu, a nikad nije poricala kako je bliska sa slavnim glumcem.

Monika je pred našim kamerama inMagazina i priznala druženje sa slavnim glumcem: 'Obožavam ga, on je super čovjek. Voli se puno šaliti, šarmantan je i ima veliko srce. On je vječiti neženja, ali ako jedan dan odluči se ženiti i dođe mi s prstenom, ja mu ne bih rekla ne.'

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene