Manje nije više

Željela je izgledati seksi, no možda je malo pretjerala?!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Malo toga ostavlja mašti na volju!

Kim Kardashian točnije njezina odjevna kombinacija bila je centar pažnje na Cassandra Huysentruyt Grey Hosts Artist. Odlučila se na taktiku 'manje je više' te odjenula crni kombinezon koji je ostavio malo toga mašti na volji.

Pogledaj i ovo Georgina Rodriguez (Foto: Instagram) Linija za 5 Hrabri modni odabir crnke koja je osvojila srce najuspješnijeg nogometaša svijeta ostavlja bez daha

Ipak, čini se da Kim nije postigla željeni efekt jer su mnogi kritizirali njezin odabir. Možda je samo željela pokazati da dobro napreduje njezina dijeta, piše Independent.

Naime, Kim je odlučila smršavjeti barem deset kilograma pridržavajući se tzv 'tekuće dijete', a supruga je natjerala da ide na dijetu s njom. Kanye preživljava na tri smoothieja dnevno i uz to naporno vježba, piše Cosmopolitan.

Ljubav traži žrtve - Ona na dijeti a on gladuje!

Kim svaki dan ima jako naporan trening pa je tako i Kanye sa svojim osobnim trenerom dogovorio da postrože režim treniranja. Kako bi sve teklo prema dogovoru, Kanye cijelo vrijeme nosi pedometar, aparat koji mu broji koliko koraka napravi dnevno, i ako bilo kako prekrši pravila dijete dobiva vježbe za kaznu.

Dijeta na kojoj su Kim i Kanye zove se Body Reset, a osmislio ju je Harley Pasternak koji je ujedno i Kanyeov trener.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene