451453
451453
451453
451453
451453

AMBICIOZNA KIM KARDASHIAN Planira promijeniti profesiju

Čini se kako je Kim postala ambiciozna žena.

 
 
 
 
Kim Kardashian (Foto: Getty)
Kim Kardashian (Foto: Getty)

Njapoznatija starleta današnjice Kim Kardashian u intervju za magazin Wonderland izjavila je kako postoji mogućnost da se vrati u školske klupe jer želi krenuti očevim stopama i postati odvjetnica.

Kim Kardashian - 3

Naravno, ako se to zaista dogodi, Kim će morati prvo na fakultet jer je završila samo srednju školu. Kourtney i Rob jedini su članovi obitelji Kardashian koji su završili fakultet. Ako se Kim stvarno odluči na promjenu karijere, vjerujemo kako je to zbog sjećanja na svog oca poznatog odvjetnika Roberta Kardashiana, koji je 2003. umro od raka, a koji je javnosti poznat zbog obrane OJ Simpsona.

Zgodna Kim je rekla kako je nadahnuta karijerom svog oca te da se nada kako će se i njena djeca staviti školovanje na prvo mjesto. 'Ja ću biti ona dosadna, nametljiva mama i reći da želim preko svoje djece ostvariti  svoje snove i želim da budu forenzičari. Uvijek sam voljela morbidne stvari. Bila sam  jako znatiželjna kada je moj tata radio na suđenju O.J. voljela sam pregledati sve njegove materijale i željela sam biti stručna za to područje.

Kim Kardashian

Volim gledati TV serije u kojima se radnje odnose na istrage i otkrivanje raznih zločina. Voljela bih biti forenzičarka i živjeti normalan život',  izjavila je Kim.

Kim Kardashian - 3

Nikad nije kasno za ostvariti svoje snove, ali da li će to biti pravo ili forenzika ostaje pitanje.

 

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se