sve zbog amber

Kim postavlja nova pravila - Nema drugih žena za njenog Kanyea!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Slavni par egomana, Kim Kardashian i Kanye West imaju posebna pravila oko svoje veze.

Reality zvijezda Kim Kardashian vrlo je nesigurna sada kada je bivša djevojka njezinog supruga Kanyea Westa opet slobodna.

Pogledaj i ovo Bianca Censori Imaju tajni plan? Otkriven stvarni razlog zašto kontroverzni glazbenik tjera suprugu da nosi odjeću koje se većina srami, to se događa zbog sasvim druge osobe?

Kanye West objavio je fotografije golišave Kim Kardashian na svom blogu još 2008. godine

Američki mediji pišu kako je navodno Kanyeu zabranila da kontaktira bivšu Amber Rose nakon što je ona objavila provokativnu forografiju na svojem Twitteru a koja neodoljiva podsjeća na njezinu od prije nekoliko mjeseci.

Obje su fizički sličan tip stoga ne čudi zašto je Kim ljubomorna. Amber je prije par tjedana zatražila razvod braka nakon što je ulovila supruga glazbenika Wiza Khalifu u krevetu s blizankama Jas i Ness Rose. 'Kim je rekla Kanyeu da mu vjeruje, ali da ne vjeruje drugim ženama. Rekla mu je da će skupo platiti ako uopće pomisli na to da kontaktira bivšu djevojku', poše Hollywood Cop.

Amber Rose i Kanye West bili su u vezi od 2008. i prekinuli su nakon dvije godine. Kim je navodno ljubomorna i na pjevačicu Ritu Oru, a isti izvor dodaje kako je prilično paranoična kada su druge žene oko Kanyea u pitanju.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene