Hvali se figurom

PRETJERALA? Kim Kardashian za krivu priliku obukla prozirnu haljinu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kim Kardashian odlično izgleda što god da obuče, ali ovoga puta se ipak trebala odlučiti za drugu odjevnu kombinaciju.

Starleta Kim Kardashian otkako je rodila drugo dijete, sina Sainta, odmah je počela vježbati i pravilno se hraniti kako bi što prije vratila figuru po kojoj je poznata. Iako sama Kim kaže kako ima još nekoliko kilograma za izgubiti, nama je izgledala odlično kada se nedavno pojavila na crvenom tepihu.

Pogledaj i ovo Bianca Censori Imaju tajni plan? Otkriven stvarni razlog zašto kontroverzni glazbenik tjera suprugu da nosi odjeću koje se većina srami, to se događa zbog sasvim druge osobe?

Poznato je kako Kim voli isticati svoje obline, ali ovaj put je možda pretjerala. Ona, njezina starija sestra Kourtney i suprug Kanye trenutno se nalaze u Miamiju kako bi prisustvovali vjenčanju prijatelja. Bili su među uzvanicima na večeri dan prije vjenčanja, a outfit koji je Kim nosila malo je upitan za takvu vrstu slavlja.

Naime, odlučila se za dugačku prozirnu haljinu u kojoj se u potpunosti vidjelo donje rublje koje je nosila. Naravno da se radilo o dobro promišljenom stajlingu, ali ipak nam se čini da je mogla nešto suptilnije obući kako ne bi zasjenila buduću mladenku, koja se odlučila za jednostavnu kombinaciju tamnoplave suknje i topa.

 

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene