UŽASAVALA SE MAJČINSTVA

Kim u suzama: 'Život mame je dosadan i jadan'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Kim je pitala sestru bi li svejedno postala majka da je znala kako će joj život postati tako dosadan i jadan.

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo Sofia Richie (Foto: Instagram) Pozirala u toplesu Ovu su ljepoticu proslavili slavni dečki s kojima se viđala, no njezino savršeno tijelo je prava senzacija

Starleta Kim Kardashian, koja je medijima proteklog mjeseca otkrila kako očekuje svoje prvo dijete s reperom Kanye Westom, prije nego što je saznala kako je trudna užasavala se pomisli da bude majka.

Kim je tijekom snimanja realityja 'Kourtney & Kim Take Miami' otkrila kako se užasava majčinstva i napala svoju sestru Kourtney, majku dvoje djece, rekavši joj kako vodi 'dosadan i jadan život'.

>> 15 timova i 3 helikoptera okupiralo vilu nakon dojave o pucnjavi!

Osim toga, tijekom realityja Kim je bila na večeri s prijateljem kojem je ispričala: 'Kourtney se ponaša doslovno kao da je Octomom. To je tako poražavajuće da se premišljam oko toga bih li imala djecu. Umrla bih da ih sad imam', izjavila je Kim. Prijatelj ju je tješio kako bi sigurno bila sjajna mama te joj natuknuo kako bi se sad već trebala brinuti oko svojih godina ako planira imati djecu.

'Ponašaš se kao da doslovno imaš 500 djece', rekla je Kim sestri nakon što ju je vidjela u kućnoj trenirci, a Kourtney joj je odgovorila: 'Voljela bih te vidjeti jednom kad ti budeš imala djecu'.

No, Kim se tu nije zaustavila. Tijekom ručka u restoranu sestri je rekla: 'Život mame je pravo mučenje. Imam sasvim novu perspektivu na to kako su vaši životi jadni. Da ste znale koliko ćete dosadne postati, biste li svejedno imali djecu?', na čega je Kourtney poludjela i otišla rekavši Kim da se ponaša kao, kako je sama rekla, 'kuja'.

Kad je shvatila da je pretjerala našla se sa sestrom i ispričala se. Naposljetku je završila u suzama priznavši kako se brine za svoju plodnost te hoće li imati mogućnost postati majka u budućnosti jer su joj već 32 godine pa ju je Kourtney morala tješiti. Valja istaknuti kako se ovo sve odigralo prije nego je starleta saznala da je trudna, a epizoda je tijekom ovog tjedna emitirana na američkoj televiziji.

'Plakala sam mjesecima nakon rastave od Krisa'

U istoj epizodi, Kim Kardashian otkrila je kako je plakala nekoliko mjeseci nakon što se rastala od sportaša Krisa Humphriesa. Podsjetimo, nakon luksuznog vjenčanja par je bio u braku 72 dana, a onda je Kim odlučila da on nije 'onaj pravi'.

'Mjesecima sam plakala zbog rastave i u jednom trenutku morala sam to ostaviti iza sebe. Nisam imala drugog izbora jer bih se u protivnom pretvorila u jadnu, negativnu osobu', priznala je Kim. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene