zlostavljana starleta

'Udario me, lice mi je bilo natečeno. Htjela sam zvati policiju'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Reality zvijezda bila je udana tri puta, a prvi brak ostao joj je u groznom sjećanju.

Iako je danas presretna u braku, Kim Kardashian nije imala takvu prošlost. U knjigi 'Kim' Seana Smitha otkriva se da je Damon Thomas prema starleti bio nasilan te ju je zlostavljao fizički i mentalno.

Pogledaj i ovo Kim Kardashian - 1 Najslavnija sestra Prije 17 godina postala je slavna zbog eksplicitnog videa, a danas uživa u bogatstvu s obitelji čije prezime zna cijeli svijet

Tijekom brakorazvodne parnice Kim je posvjedočila kako ju je Damon pretukao prije izleta na koji su išli sa Justinom Timberlakeom. ' Prije nego što smo otišli na izlet, Damon me udario i presjekao mi usnicu. Pala sam na krevet i udarila koljenom o štok. Poslije sam šepala', rekla je Kim. Starleta se za Damona udala 2000. godine. Budući da je bila tek 19-godišnjakinja, svadbom je šokirala obitelj i prijatelje. Damon je navodno bio toliko ljubomoran da je uvijek morao znati gdje je Kim i kako se zovu njeni muški prijatelji.

Njena izjava naišla na osude - 'Trudnoća je najgore iskustvo u mom životu'

'Kad sam mu rekla ime prijatelja, udario me, lice mi je bilo natečeno. Htjela sam zvati policiju, no bojala sam se i odlučila da neću', ispričala je Kim. Par se rastao nakon tri godine braka, a tijekom raskida stvari su postale još gore. Kada je došla po stvari, Damon je izudarao Kim.

'Pribio me uz vrata ormara. Uhvatio me za vrat i prijetio da će me ugušiti. Potom me udario u lice, a ja sam pala na pod. Ustala sam ubrzo i pobjegla iz kuće. Bojala sam se', ispričala je Kim o svom groznom iskustvu. Damon sve njene tvrdnje negira, govoreći da je nikad nije udario te da mu je Kim često bila nevjerna.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene