Bila je zbunjena

Kim priznala: 'Upoznala sam ga kao NJU, bila je prelijepa'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ona je od samog početka bila uz njega, ali na samom početku nije joj bilo svejedno, bila je zbunjena.

Kim Kardashian najveći je zagovornik i obožavateljica Brucea Jennera. Iako nije znala što se događa s njezinom očuhom, stvari su joj postale jasnije kada ga je jednom prilikom zatekla u haljini. Kim je o tom otvoreno progovorila za 'Access Hollywood'.

Pogledaj i ovo Caitlyn Jenner (Foto: Instagram) Ne diraju je komentari Prije tri godine bila je muškarac, a danas se na račun toga šali i uživa kao samopouzdana žena

VIDEO Suze, priznanje i reakcija: 'Mislile smo da tata ima ljubavnicu'

Prije 12 godina slučajno je zatekla Brucea kako oblači žensku odjeću. Bila je zbunjena, tresla se, spakirala malu torbu i otišla kod sestre Kourtney

Kris se napokon izjasnila oko promjene spola bivšeg supruga

Nevjerojatno, ali istinito, Kim je punih 12 godina čuvala njegovu tajanu. Prisjetila se kako je to izgledalo: 'Spustila sam glavu, tresla sam se, doslovno sam utrčala u kuću. Sjećam se da sam mislila, o Bože, otkrila sam njegovu tajnu, a on sigurno ne želi da ja to znam'.

Kim i Kourtney pretraživale su internet kako bi shvatile o čemu se radi i zbog čega njihov očuh nosti haljine. Tada ju je Bruce nazvao, pitao je li u redu i rekao kako će o svemu jednom prilikom popričati.

Danas njegovu tajnu zna cijeli svijet. Puno je onih poznatih i nepoznatih koji su mu čestitali na hrabrosti. Kim je otkrila i to kako je vidjela Bruce sada nakon transformacije, vidjela ga je kao nju. 

'Bilo je nevjerojatno, izgledala je lijepo, stvarno lijepo. Savršeno odjevena, savršen make up i frizura, bila je jako, jako lijepa i opuštena', opisala je Kim.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene